Trädgårdsskötsel Täby

Trädgårdsskötsel Täby

Har ni en innergård som behöver ses över, eller en plats där växterna inte tar sig? Kanske behövs en viss typ av gräs på skuggplatserna, och en annan yta där familjen kan samlas runt en grillplats?

Abima har stor erfarenhet av trädgårdsskötsel i Täby och vi kan snabbt skicka ut en av våra skickliga trädgårdsmästare för att hjälpa dig med trädgårdsarbeten.

Såhär jobbar vi med trädgårdsskötsel i Täby

Fördelarna med växtlighet är många men vi arbetar även med ett flertal olika material och växter. Med många års erfarenhet av trädgårdsskötsel i Täby så kan våra trädgårdsmästare hjälpa dig att finna just det som passar dina behov och önskemål bäst. Självfallet kan vi genom vår kunskap och erfarenhet inspirera dig till en grönare utemiljö.

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning i Täby. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel plantering eller en omfattande beläggning på större ytor har vi erfaren och engagerad personal samt rätt resurser till alla förekommande projekt. Dina önskemål och krav tillsammans med våra kompetens utgör grunden för ett bra arbete.

Vi är fullt utrustade för att ta itu med i princip alla olika slags trädgårdsprojekt som du behöver slutföra. Våra trädgårdsmästare i Täby utför kontinuerligt olika slags trädgårdsarbeten som exempelvis:

  • Ogräsrensning
  • Borttagning av buskar och små träd
  • Gräsklippning & trimning av buskar
  • Beskärning
  • Odling
  • Skräpuppsamling
  • Med mera

En skräddarsydd lösning för trädgårdsskötsel i Täby

Vi börjar alltid med att komma ut till dig på plats när vi startar ett uppdrag. Tillsammans går vi igenom dina behov och specifika önskemål. När vi har detta klart för oss föreslår vi lämpliga åtgärder och lösningar samt ger dig ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Vid godkännande av detta gör vi tillsammans upp en lämplig tidplan för projektet. 

En trygg investering i er utemiljö

Vårt motto – Hållbara miljöer – innebär att du som kund ska kunna vara helt trygg med att du får ett hållbart resultat – med en välskött, säker samt väl fungerande beläggning under många år framöver. Du behöver aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi när du väljer Abima som partner. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kommer vår långa erfarenhet och kunskap dig till del.

Våra kunniga medarbetare är med dig ända från planeringsstadiet. Oavsett om det gäller skötselplanering och design, marksten, murar, parkering, uppfart eller någon annan av våra tjänster, ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion som är skräddarsydd och unik för just dina förutsättningar.

För mer info om trädgårdsskötsel i Täby från oss på Abima, ring till oss på 072-150 24 01.

Välkommen att kontakta oss för trädgårdsskötsel i Danderyd