Företagskunder

Företagskunder

Abima hjälper till i alla led, från planering till leverans av såväl skötsel- och underhållsplaner som vid nyanläggning. Vi värdesätter långvariga samarbeten med våra kunder och tar gärna fram skötselplaner samt investeringsplaner som sträcker sig tio år framåt i tiden. Vi lämnar offert inom fem dagar från förfrågan. För att hitta rätt åtgärder för varje specifik kund jobbar vi kundanpassat.

Vi skräddarsyr för ditt företag

Vi börjar alltid ett projekt med att tillsammans med dig se över behov och specifika önskemål på plats. Då kan vi få en klar bild över vad just du förväntar dig och önskar, därifrån utarbetar vi kostnadsfritt en åtgärdsplan med lämpliga åtgärder och tekniska lösningar för ditt projekt. Är du nöjd och godkänner vår åtgärdsplan kommer vi i samråd med dig att lägga en lämplig tidplan.

En trygg investering i er utemiljö

Med Abima som partner är aldrig kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi ett problem. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kan du lugnt ägna dig åt din verksamhet, trygg med att vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kommer att innebära ett hållbart slutresultat av hög kvalitet – en välskött, säker och väl fungerande beläggning under lång tid framöver, därav vårt motto – Hållbara miljöer. Med vår höga kompetens och långa erfarenhet kan vi redan från planeringsstadiet vara delaktiga i ert projekt och finna en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion – skräddarsydd för era behov.

För mer information och förfrågan – tveka inte att kontakta oss.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt