Skötselplaner och Design

Skötselplaner och Design

Behöver du hjälp med skötselplaner och design? Antingen du står i beredskap att starta ditt projekt eller söker en hållbar plan för framtiden gör du rätt i att anlita oss som din partner. Vi designar och planerar från början med en enkel skiss eller med kompletta handlingar. Har du en befintlig anläggning bistår vi med besiktningar och upprättande av skötselplaner.

Vi skräddarsyr efter dina önskemål

Det är i slutänden dina önskemål och behov som styr. För att säkerställa att vi ger dig rätt råd från början kommer vi alltid ut till dig på plats innan vi startar ditt projekt. Därifrån går vi tillsammans igenom ditt det hela och gör upp rätt planering för just dig.

Investera i din utemiljö

Med Abima som partner är du trygg med att du får valuta för dina pengar i form av en hållbar och väl genomarbetad skötselplan eller design. Stort eller litet projekt – du är alltid vår viktigaste kund och behöver aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet eller ekonomi. Våra medarbetare har bred kompetens och erfarenhet, vilket gör att vi kan vara delaktiga redan från planeringsstadiet.
Vilken av våra tjänster det än gäller tar vi fram en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion som är utformad för dina specifika behov och önskemål.

Varmt välkommen med din förfrågan.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt