Förening, BRF och Samfällighet

Förening, BRF och Samfällighet

Vi på Abima hjälper till med allt utanför fastigheten, från skötsel så som gräsklippning och ogräsrensning till nyanläggning med bland annat plattsättning och grundisoleringar. Vi garanterar att ni som kund har en och samma kontaktperson samt en offert inom tre dagar efter att ni gjort er förfrågan. Abima hjälper föreningar, bostadsrättsföreningar och samfälligheter med bland annat långsiktiga och hållbara skötselplaner, trädgårdsanläggningar, gårdsrenoveringar – alltid specifikt anpassat efter behov och önskemål. Våra kunniga och engagerade medarbetare står vid din sida från start till mål.

Vi skräddarsyr för dina behov

Vi startar ditt projekt med att komma till dig på plats. Där går vi igenom ditt allt tillsammans med dig och får grepp om vad dina behov och önskemål är. Med detta som grund, upprättar vi ett kostnadsfritt åtgärdsförslag, innehållande de åtgärder och tekniska lösningar vi vill rekommendera dig. Vid godkännande av åtgärdsförslaget gör vi i samråd med dig upp en lämplig tidplan för hela projektet.
.

Investera tryggt i din utemiljö

Vårt fokus är att du ska få ett slutresultat av hög kvalitet – med en väl fungerande, välskött och säker lösning som kommer att hålla i många år framöver. Därav är vårt motto – Hållbara miljöer. Ditt projekt kan vara såväl stort som litet och du kommer inte att behöva oroa dig en sekund för kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi, utan kan lugnt ägna dig åt din verksamhet eller andra uppgifter. Med vår gedigna kompetens och långa erfarenhet ser vi alltid till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion – unik för just er.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt