Asfaltering Nacka

Asfaltering Nacka

Asfaltering Nacka

Asfaltsläggning, Reparationer & Asfaltsunderhåll från
professionella asfaltsläggare i Nacka, Gustavsberg & Värmdö

Abima ligger i absolut framkant inom asfaltsläggningar i Nacka, Gustavsberg och Värmdö med omnejd. Med många års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss ett välrenommerat rykte för att alltid leverera våra asfalteringsarbeten på absolut toppnivå.

Vi asfalterar att från uppfarter, garageuppfarter, trottoarer och parkeringsplatser till bilvägar, cykelvägar och skolgårdar över hela Nacka kommun. Kontakta oss gärna idag på 073-550 19 65 för att boka in en kostnadsfri konsultation för att diskutera alla dina asfaltbeläggningsbehov.

Pålitlig asfaltering för bostäder och kommersiella ändamål i Nacka, Gustavsberg och Värmdö

Vi utför asfalteringar för mängder av olika slags verksamheter i Nacka. Oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, fastighetsbolag, bostadsrättsförening eller kanske en skola som vill beställa en asfaltsläggning i Nacka området så kan vi på Abima hjälpa dig.

Under åren har vi arbetat med allt från privata husägare, företagare och organisationer av alla slag för att leverera ett brett utbud av asfaltbeläggningstjänster i Nacka, Gustavsberg och Värmdö:

 • Asfaltering av uppfarter & garageuppfarter.
 • Asfaltering av parkeringsplatser.
 • Asfaltering av bilvägar & cykelvägar.
 • Asfaltering av trottoarer.
 • Asfaltsunderhåll & asfaltsreparationer.
Oavsett dina asfaltsbeläggningsbehov, kontakta gärna oss för expertrådgivning och för att erhålla ett kostnadsfritt offertförslag för en asfaltering. En av våra erfarna och auktoriserade asfaltsläggare i Nacka kommer att hantera ditt ärende så fort som möjligt.
 

Varför asfaltering?

De allra flesta väljer asfalt, inte enbart för att den färdiga produkten ser snygg ut, utan kostnadsberäkningen för en asfaltbeläggning är betydligt billigare än andra alternativ. I jämförelse med exempelvis betong och marksten så finns det mycket pengar att spara på att i stället asfaltera den tilltänkta ytan.

Att exempelvis asfaltera en uppfart är mycket kostnadseffektivt och i princip helt underhållsfritt. Förutsatt att arbetet är fackmannamässigt utfört av en professionell asfaltsläggare så kommer det att hålla under många år framöver.

Fördelar med asfaltering:

 • Billigare än marksten och betong.
 • Varaktighet
 • Estetik
 • Asfaltsbeläggningar är i princip helt underhållsfria
 • Asfalt är helt återvinningsbart
 • Motståndskraftigt
 • Beständig mot kyla
 • Ytan är klar att användas inom några timmar efter att asfalteringen är slutförd

Kostnad asfaltering

I genomsnitt kostar en asfaltering allt från cirka 150 kr per kvadratmeter och uppåt, men detta gäller endast för själva asfalteringen. Slutpriset per kvadratmeter blir dock betydligt högre än så då det finns andra faktorer som påverkar asfaltbeläggningskostnaderna inklusive:
 
 • Förarbetets omfattning
 • Asfaltens kvalitet
 • Hur mycket asfalt som du beställer
 • Projektets specifika förutsättningar
Sammantaget så bör man räkna med en totalkostnad på allt från cirka 500 kr per kvm och uppåt för en asfaltsläggning i Nacka och Stockholmsområdet. Även om du kan köpa gör-det-själv-produkter från din lokala bygghandel är dessa material endast gjorda för kortvarig användning.
 
Dessa material bör endast användas som en tillfällig lösning medan du letar efter ett kvalificerat företag för att utföra en professionell asfaltering. Läs mer här för kostnad kring asfaltering!
 

Abima – ett tryggt val för asfalteringstjänster i Nacka

Innan du anlitar ett företag för att reparera en befintlig yta eller gällande en ny asfaltering i Nacka är det viktigt att du gör en noggrann analys så att du väljer en seriös aktör för uppdraget.
 
Vi på Abima kan snabbt sammanställa en kostnadsfri prisuppskattning för en asfaltsläggning i Nacka så att du vet exakt hur mycket arbetet kommer att kosta innan vi ens har börjat. Vi garanterar överlägsen och professionell service på alla våra asfaltsläggningar och reparationsjobb.
 
Våra asfaltsläggare betjänar hela Nacka kommun med omnejd. Som ett professionellt beläggningsföretag kan du hitta vårt entreprenörsteam över hela Stockholm.
 
Vi är din lokala partner för alla dina asfaltbehov. Varmt välkommen att kontakta oss på 073-550 19 65 för att diskutera en asfaltering i Nacka tillsammans med oss.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt

  Vanliga frågor kring Asfaltering Nacka

  • Asfaltering av uppfarter & garageuppfarter
  • Asfaltering av parkeringsplatser
  • Asfaltering av vägar
  • Asfaltering av trottoarer
  • Asfaltsunderhåll & asfaltsreparationer

  Vanligtvis så prissätts en asfaltering per kvadratmeter. Grundkostnaden för själva asfaltsläggningen är allt från cirka 150 kr exklusive moms per kvadratmeter och uppåt. Däremot så blir slutpriset betydligt mer än så då det finns flertalet andra faktorer som påverkar priset:

  Asfaltens kvalitet – kostnaden bestäms av storleken på stenen i asfalten.

  Beställd volym – hur mycket asfalt som man beställer.

  Markarbetets omfattning.

  Leveranskostnad.

  Platsens specifika förutsättningar.

  Sammanfattningsvis så får man räkna med en totalkostnad på allt från på 500 kr/kvm och uppåt för en asfaltsläggning i  Nacka.

  Att upprätthålla en asfalterad yta kräver regelbunden skötsel för att maximera dess livslängd och hålla den i bästa skick. Regelbunden sopning och borttagning av skräp kan förhindra att oönskade material bryter ner eller skadar asfaltens yta.