Asfaltering Sollentuna

Asfaltering Sollentuna

Asfaltsläggning, Asfaltsunderhåll & reparationer från skickliga asfaltsläggare i Sollentuna

Abima är Stockholms och Sollentunas pålitliga val för alla olika slags asfalteringsarbeten. Oavsett om du bara behöver ett nytt lager asfalt för att hålla din uppfart eller garageuppfart snygg eller om det är ett större projekt så kan våra asfaltsläggare utföra arbetet enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Med många års erfarenhet inom asfaltering i Sollentuna och Stockholm kan både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar tryggt lita på att vi gör jobbet rätt och till ett mycket bra pris. Vi kommer att anlända i tid och slutföra arbetet enligt överenskommet avtal.

Asfaltsläggning i Sollentuna

  • Asfaltering av uppfarter & garageuppfarter
  • Asfaltering av parkeringsplatser
  • Asfaltering av vägar
  • Asfaltering av trottoarer
  • Asfaltsunderhåll & asfaltsreparationer

Vad kostar asfaltering?

Kostnaden för själva asfalteringen i Sollentuna och Stockholm ligger på allt från cirka 150 kr per kvm exklusive moms och uppåt. Däremot så är totalpriset för en asfaltsläggning betydligt mer än så. Priset är väldigt varierande beroende på olika faktorer såsom markarbetets omfattning, etableringskostnad, asfaltens kvalitet och ytans totala storlek.

Sammantaget kan du förvänta dig att betala omkring 500 kr per kvadratmeter eller mer för alla delar och moment som ingår i en asfaltsläggning i Sollentuna och Stockholm.

Vi garanterar alltid våra asfaltsarbeten

Vi garanterar att ditt jobb inte kommer att utförs av någon olicensierad och oförsäkrad entreprenör. När du väljer Abima för en asfaltsläggning i Sollentuna kommer du att få professionella beläggningstjänster som utförs av auktoriserade asfaltsläggare med många års erfarenhet inom branschen.

För mer information om asfaltering i Sollentuna med omnejd från oss på Abima, kontakta oss på 073-550 19 65.