Markanläggning Österåker

Markanläggning i Österåker

Har ni en ny tomt, där ni behöver hjälp med anläggning av marken? 

Eller behöver ni en konsultation? Ni kanske behövs en viss typ av beläggning där ni parkerar bilar, och en annan för gräsmattan?

Självfallet kan vi inspirera er till en grönare utemiljö med vår erfarenhet.

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med alla typer av markanläggningsuppdrag. Oavsett om du behöver hjälp med markjobb på en stor villatomt, eller endast ett mindre markjobb så har vi erfaren och engagerad personal och rätt resurser till alla förekommande projekt. Dina önskemål och krav tillsammans med våra beräkningar och speciella kompetens utgör grunden för ett bra arbete.

En skräddarsydd lösning

Vi börjar alltid med att komma ut på plats, så att vi tillsammans kan titta på hur dina önskemål ser ut. Utifrån de funktioner du beskriver, så föreslår vi lämpliga tekniska lösningar och ger ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Tycker du att det låter bra, så lägger vi upp en tidplan för jobbet i samråd med dig. 

En trygg investering i er utemiljö

Med Abima som partner behöver du aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kommer vår långa erfarenhet och kunskap dig till del. För dig innebär det ett bättre och mer hållbart slutresultat – och en välskött, säker och väl fungerande beläggning för många år framåt, där av vårt måtto – Hållbara miljöer

Med kompetens och erfarenhet kan vi vara delaktiga redan från planeringsstadiet. Oavsett om det gäller Asfaltering, Marksten, Murar, Parkering eller Uppfart så ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion skräddarsydd för era beho