Snöröjning

Snöröjning Stockholm

SNÖRÖJNING STOCKHOLM HALKBEKÄMPNING SANDUPPTAGNING – JOUR DYGNET RUNT

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med att säkra upp vintern genom att erbjuda professionell snöröjning i Stockholm. En svensk vinter innebär snö, slask och kyla – under många, långa och mörka månader och då är det en stor fördel att ha en erfaren expert nära till hands.

Nu kan du få hjälp med allt detta, och det på bästa tänkbara sätt. Vi utför snöskottning och andra typer av arbeten inom snöröjning i Stockholm. Vi tar oss an både stora och små jobb där allt utförs med noggrannhet och professionalism. Vi hjälper dig snabbt och enkelt med snöskottning, plogning och sandning i hela Stockholm.

Vårsandupptagning

Sandinsamlingen kan inte börja förrän risken för ny halka är över, vilket normalt sett är i början på april, därav begreppet ”Vårsandupptagning”. Blir det snö, frost och regn så gör vi uppehåll.

Boka in hjälp med upptagningen av vintersand

Vi hjälper dig med den årliga sandupptagningen. Tveka inte att ta kontakt även om du är ute i sista stund, om det finns minsta möjligt hittar vi en lösning för ert område. Vi är verksamma och jobbar med sandupptagning och sandinsamling i hela Stockholmsregionen.

Vi skräddarsyr för varje kund

Vi börjar alltid med att komma ut på plats, där vi tillsammans med dig ser över vilka önskemål och behov du har. Utifrån de funktioner du beskriver, föreslår vi lämpliga tekniska lösningar och ger ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Tycker du att det låter bra lägger vi upp en tidplan för jobbet – givetvis i samråd med dig. 

En trygg investering i er utemiljö

Med Abima som partner behöver du aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kommer vår långa erfarenhet och kunskap dig till del. För dig innebär det ett bättre och mer hållbart slutresultat – och en välskött, säker och väl fungerande beläggning för många år framåt, därav vårt motto – Hållbara miljöer.

Med kompetens och erfarenhet kan vi vara delaktiga redan från planeringsstadiet. Gällande alla våra tjänster ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion eller lösning – skräddarsydd för era behov.

För mer information om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm ring gärna till oss på 072-150 24 01.

Välkommen att kontakta oss idag för sandning & snöröjning i Stockholm