Snöröjning

Snöröjning och halkbekämpning

SNÖRÖJNING • HALKBEKÄMPNING • SANDUPPTAGNING – JOUR DYGNET RUNT

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med att säkra upp vintern. En svensk vinter innebär snö, slask och kyla – under många, långa mörka månader. Nu kan du få hjälp med det och det på bästa tänkbara sätt. Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i hela Stor-Stockholm. Vi tar oss an både stora och små jobb och allt utförs med noggrannhet och professionalism. Vi hjälper dig snabbt och enkelt med snöskottning, plogning och sandning i hela Stockholm.

VÅRSANDUPPTAGNING

Sandinsamlingen kan inte börja förrän risken för ny halka är över, vilket normalt sett är i början på april därav begreppet ”Vårsandupptagning”. Blir det snö, frost och regn så gör vi uppehåll.

BOKA IN HJÄLP MED UPPTAGNINGEN AV VINTERSAND

Vi hjälper med den årliga sandupptagningen. Ta en kontakt även om du är ute i sista stund, om alls möjligt hittar vi en lösning för ert område. Vi är verksamma och jobbar med sandupptagning och sandinsamling i hela Stockholmsregionen.

 
 
En skräddarsydd lösning

Vi börjar alltid med att komma ut på plats, så att vi tillsammans kan titta på hur dina önskemål ser ut. Utifrån de funktioner du beskriver, så föreslår vi lämpliga tekniska lösningar och ger ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Tycker du att det låter bra, så lägger vi upp en tidplan för jobbet i samråd med dig. 

En trygg investering i er utemiljö

Med Abima som partner behöver du aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kommer vår långa erfarenhet och kunskap dig till del. För dig innebär det ett bättre och mer hållbart slutresultat – och en välskött, säker och väl fungerande beläggning för många år framåt, där av vårt måtto – Hållbara miljöer

Med kompetens och erfarenhet kan vi vara delaktiga redan från planeringsstadiet. Oavsett om det gäller Asfaltering, Marksten, Murar, Parkering eller Uppfart så ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion skräddarsydd för era behov.

Välkommen att kontakta oss idag