Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Har ni en innergård som behöver ses över, eller en plats där växterna inte tar sig? Kanske behövs en viss typ av gräs på skuggplatserna, och en annan yta där familjen kan samlas runt en grillplats? Fördelarna med växtlighet är många men vi arbetar även med ett flertal olika material och växter. Vi kan hjälpa dig att finna just det som passar ditt önskemål och självfallet kan vi genom vår kunskap och erfarenhet inspirera till en grönare utemiljö.

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med alla typer av skötselsuppdrag. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel plantering eller en omfattande beläggning på större ytor har vi erfaren och engagerad personal samt rätt resurser till alla förekommande projekt. Dina önskemål och krav tillsammans med våra kompetens utgör grunden för ett bra arbete.

En skräddarsydd lösning

Vi börjar alltid med att komma ut till dig på plats när vi startar ett uppdrag. Tillsammans går vi igenom dina behov och specifika önskemål. När vi har detta klart för oss föreslår vi lämpliga åtgärder och lösningar samt ger dig ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Vid godkännande av detta gör vi tillsammans upp en lämplig tidplan för projektet. 

En trygg investering i er utemiljö

Vårt motto – Hållbara miljöer – innebär att du som kund ska kunna vara helt trygg med att du får ett hållbart resultat – med en välskött, säker samt väl fungerande beläggning under många år framöver. Du behöver aldrig tvivla på kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi när du väljer Abima som partner. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kommer vår långa erfarenhet och kunskap dig till del.

Våra kunniga medarbetare är med dig ända från planeringsstadiet. Oavsett om det gäller skötselplanering och design, marksten, murar, parkering, uppfart eller någon annan av våra tjänster, ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion som är skräddarsydd och unik för just dina förutsättningar.

Välkommen att kontakta oss idag