Trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning Stockholm

De bästa trädgårdarna i Stockholm är inte skapade av en ren slump. De är designade utav skickliga trädgårdsanläggare & trädgårdsmästare! Våra erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsanläggare i Stockholm kan anlitas till riktigt bra priser. Ring gärna oss på 073-550 19 65 för att boka in ett möte så fort som möjligt.

Såhär jobbar vi med trädgårdsanläggning

Varmt välkommen till våra tjänster inom  trädgårdsanläggning i Stockholm, där vi förvandlar din trädgård till en naturlig oas, full av lugn och skönhet. Med vår passion för grönska och trädgårdsanläggning så skapar vi trädgårdar som inte bara imponerar utan som även berör dina sinnen. Vi förstår att din trädgård är en förlängning av ditt hem, en plats där du kan koppla av och njuta av naturen tillsammans med familj och vänner. Vårt mål är att leverera en trädgårdsanläggning som till och med överträffar dina förväntningar. Med vår omfattande kunskap inom trädgårdsdesign och landskapsarkitektur kan vi skapa en unik utemiljö som passar perfekt till din tomt. Oavsett om du drömmer om en lummig grönskande trädgård, eller kanske en romantisk och färgstark blomsterprakt, så är vi här för att förverkliga din vision. Vi använder endast de bästa materialen och växterna av högsta kvalitet för att säkerställa att din trädgård behåller sin skönhet år efter år.

Vår process är utformad för att säkerställa att varje projekt inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar. Här följer en översikt över hur vi arbetar steg för steg med trädgårdsanläggning.

Steg 1: Konsultation

Allt börjar med en personlig konsultation där vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov. Under detta möte diskuterar vi dina visioner för trädgården, ditt budgetomfång, och eventuella specifika funktioner du vill inkludera. Detta är en viktig del av processen där vi också kan erbjuda våra professionella insikter och förslag baserade på vår erfarenhet.

Steg 2: Design och planering

Med informationen från konsultationen tar våra erfarna trädgårdsdesigners fram en skräddarsydd designplan. Vi använder moderna designverktyg för att skapa detaljerade ritningar och visualiseringar, så att du kan se och justera designen innan något faktiskt byggarbete påbörjas. Denna fas inkluderar även val av material och växter som passar både klimatet och din stil.

Steg 3: Markförberedelse och grundarbete

Ett framgångsrikt trädgårdsprojekt kräver noggrann förberedelse av marken. Vi tar hand om allt från markavvattning och jordförbättring till nivellering och andra förberedelser som är nödvändiga för en hållbar trädgårdsanläggning. Detta säkerställer att växterna får bästa möjliga förutsättningar att trivas och att alla strukturella element är stadigt förankrade.

Steg 4: Utförande

När planen är fastställd och marken är förberedd, börjar vårt team av skickliga hantverkare och trädgårdsmästare arbetet med att förverkliga designen. Vi hanterar allt från stenläggning och installation av bevattningssystem till att anlägga gräsmattor, plantering av träd, buskar och blommor. Vårt mål är att arbetet utförs effektivt och med minsta möjliga störning för dig och dina grannar.

Steg 5: Eftervård och underhåll

Efter att anläggningen är klar erbjuder vi rådgivning och tjänster för hur du bäst sköter om din nya trädgård. Om du önskar erbjuder vi också löpande underhållstjänster för att din trädgård alltid ska se perfekt ut och utvecklas som den ska över tid.

trädgårdsanläggning stockholm

Trädgårdsskötsel i Stockholm

Utöver trädgårdsdesign och anläggning av trädgårdar i Stockholm så erbjuder vi också trädgårdsskötsel och underhållstjänster för att se till att din trädgård förblir i toppskick. Läs mer här om vår process för trädgårdsskötsel!

Så låt oss tillsammans skapa din drömträdgård i Stockholm. Kontakta oss idag på 073-550 19 65 för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan förvandla din trädgård enligt din exakta vision

Välkommen att kontakta våra trädgårdsanläggare i Stockholm idag

  Vanliga frågor kring trädgårdsanläggning

  Vi erbjuder en komplett uppsättning trädgårdsanläggningstjänster som inkluderar design, plantering och markarbete samt byggnation av olika trädgårdselement såsom altaner, dammar och stigar. Vårt team arbetar med allt från den inledande designen till den slutliga realiseringen, vilket säkerställer att varje projekt är unikt och anpassat till kundens önskemål och fastighetens förutsättningar.

  Ja, vi skräddarsyr alltid våra trädgårdsdesigner för att passa kundens specifika önskemål och behov. Våra erfarna trädgårdsdesigners tar hänsyn till allt från din stil till de praktiska funktionerna i din trädgård för att skapa en perfekt anpassad och funktionell trädgårdsmiljö.

  Kostnaden för att anlägga en trädgård kan variera stort beroende på trädgårdens storlek, designkomplexitet och de material som används. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina idéer och ge en uppskattad kostnadsberäkning baserat på dina specifika förutsättningar och val.

  Efter att trädgården är anlagd krävs regelbundet underhåll som inkluderar beskärning av växter, gräsklippning, gödsling och bevattning för att hålla trädgården i bästa skick. Vi kan även erbjuda löpande underhållstjänster för att hjälpa till med dessa uppgifter, vilket säkerställer att din trädgård fortsätter att växa och utvecklas vackert över tid.

  Ja, vi har en portfolio av tidigare trädgårdsprojekt som vi gärna delar med potentiella kunder för att visa exempel på vårt arbete och vad vi kan åstadkomma. Dessa projekt kan ge dig inspiration och förtroende i vår förmåga att leverera högkvalitativa trädgårdslösningar.