Stensättning

Stensättning Stockholm

Behöver du hjälp med professionel stensättning i Stockholm? Stensättning är en praktisk, dekorativ och populär metod – vanlig på exempelvis ytor i anslutning till hus samt på gångar och gångvägar.

Vi utför många olika typer av stensättning såsom bland annat kantsten, läggning av betong, marksten och markplattor samt givetvis grunddränering och grundisolering. En välskött och genomtänkt garageuppfart, gångväg eller uteplats uppskattas alltid av besökare och visar även att man bryr sig om sin gemensamma utemiljö, vare sig det rör sig om allmän plats, en bostadsrättsförenings ytor eller en privat villaträdgård.

Utformat specifikt för dig – inga lapptäcken

Våra medarbetare har gedigen kunskap och lång erfarenhet inom stensättning och av att lägga alla sorters stenbeläggningar i såväl natursten som betongsten. Vi ser till helhet och hållbarhet där vi har som grundtanke att övergången mellan olika material samspelar och är anpassat efter ditt unika projekt.

Skräddarsytt – inget projekt är det andra likt

Vi kommer alltid ut på plats när vi startar ett projekt. Tillsammans med dig som kund hjälper vi till att planera och utforma den stensättning som passar just ditt projekt. Med rätt stil och rätt skötsel av utomhusmiljön skapar vi en helhet i harmoni med omgivningen.

En trygg investering för framtiden

Du kan alltid känna dig trygg med Abima som partner i ditt projekt. Med våra fyra hörnstenar i fokus – Kvalitet, Miljö, Säkerhet och Ekonomi – ser vi till att du får ett garanterat hållbart slutresultat med en stenläggning som är såväl säker som välfungerande under lång tid framöver. Under vårt motto – Hållbara miljöer där vi är med dig redan från planeringsstadiet, kommer vi att finna en konstruktion som är hållbar, prisvärd och effektiv oavsett om det handlar om asfaltering, marksten, murar, parkering eller uppfart.

Kontakta oss gärna med din förfrågan om stensättning i Stockholm med omnejd.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt