Markanläggning

Markanläggning

Har ni en uppfart som behöver ses över, eller där flödena inte fungerar helt optimalt? Kanske behövs en viss typ av beläggning där ni parkerar bilar, och en annan där familjen kan samlas runt en grillplats? Fördelarna med asfalt är många, men vi arbetar även med ett flertal utvalda material och finner det som bäst passar just ert önskemål. Självfallet kan vi genom vår erfarenhet också inspirera er till en grönare utemiljö.

Abima hjälper såväl företag som privatpersoner med alla typer av anläggningsuppdrag. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel lagning på infarten eller en omfattande beläggning på större ytor har vi erfaren och engagerad personal, samt rätt resurser till alla förekommande projekt. Dina önskemål och krav tillsammans med våra beräkningar och speciella kompetens utgör grunden för ett bra arbete.


En skräddarsydd lösning

När vi startar ett uppdrag kommer vi alltid först ut på plats, för att i samarbete med dig som kund gå igenom vilka behov och önskemål du har. Utifrån de funktioner du önskar föreslår vi lämpliga åtgärder och tekniska lösningar. Därefter får du ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Godkänner du detta kommer vi i samråd med dig att lägga upp en tidplan.

Känn dig trygg med din investering i er utemiljö

När du väljer Abima som partner behöver du inte oroa dig för kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi. Vare sig du har ett stort eller litet projekt kommer vår gedigna kunskap och långa erfarenhet att gagna dig, i form av ett hållbart slutresultat med en välskött, säker och väl fungerande beläggning för lång tid framåt, därav vårt motto – Hållbara miljöer. Med hög kompetens och lång erfarenhet kan vi vara med dig redan från planeringsstadiet. Vare sig det gäller det asfaltering, marksten, murar, parkering, uppfart eller någon annan av våra tjänster ser vi till att hitta en prisvärd, effektiv och hållbar konstruktion som är skräddarsydd för dina behov.

Välkommen att kontakta oss idag