Gårdsrenovering & Tätskiktsrenovering

Gårdsrenovering & Tätskiktsrenovering

Är det dags att renovera er fastighets gård? Kanske känns det som ett väldigt stort projekt och det är inte lätt att veta var man ska börja och vad man ska tänka på vid renovering av gård. Med oss som partner behöver du inte fundera över hur, var och när – vi har all kompetens som krävs för att vara med dig hela vägen – från planeringsstadiet till färdig nyrenoverad gård.

Att renovera gård – vi skräddarsyr för dig

Våra medarbetare har specialkunskaper i projektering av innergård, tätskikt, anläggningsmaskiner, isolering, betongarbeten, växtkännedom, GEO-kunskaper och arbetsmiljö. Vi har väletablerade arbetsmetoder för att utföra såväl stora renoveringar som små. Vi startar med att komma ut till dig på plats och tillsammans ser vi över dina behov och önskemål. Därefter ger vi ett kostnadsfritt åtgärdsförslag, om du godkänner det fortsätter vi med att i samråd med dig lägga upp en tidplan.

En investering i er gemensamma utemiljö

Kvalitet, miljö, säkerhet och ekonomi är viktiga frågor för dig som kund. Med oss på Abima behöver du aldrig tvivla på eller känna dig orolig över dessa. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet kommer vi att säkerställa att du känner dig trygg genom hela projektet och får det slutresultat du har förväntat dig – allt enligt vårt motto – Hållbara miljöer.

Välkommen att skicka en förfrågan direkt